Kuinka päästä kohteeseen Pirita Downhill paikassa Tallinn kulkuvälineellä Bussi, Raitiovaunu tai Raitiovaunu?

Aloita
Lopeta
Hae

Kysymyksiä & Vastauksia

Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Pirita Downhill?

Lähimmät asemat kohteeseen Pirita Downhill ovat:

  • Lükati Tee on 651 metriä päässä, 9 min kävelymatka.
  • Metsakalmistu on 831 metriä päässä, 11 min kävelymatka.
  • Kose on 947 metriä päässä, 13 min kävelymatka.

Mitkä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Pirita Downhill?

Nämä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Pirita Downhill: 34A, 49, 5.

Moovit on maailman #1 joukkoliikennesovellus
Tukee yli 3000 kaupunkia 92+ maassa maailmanlaajuisesti!
Google Play badge AppStore badge

Joukkoliikenne kohteeseen Pirita Downhill, Tallinn

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Pirita Downhill kaupungissa Tallinn, Viro? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Pirita Downhill vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Pirita Downhill.

Etsitkö kohteen Pirita Downhill lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Lükati Tee; Metsakalmistu; Kose.

Voit päästä kohteeseen Pirita Downhill liikennevälineillä: Bussi, Raitiovaunu tai Raitiovaunu. Näillä linjoilla ja reiteillä on lähistöllä pysäkkejä - Bussi: 34A, 49, 5

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Pirita Downhill helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Pirita Downhill matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 460 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Tallinn, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Pirita Downhill, Tallinn
Matkusta määränpäähän Pirita Downhill helpommin sovelluksen avulla!