Siirry pääsisältöön

Pori Julkisen liikenteen matkasuunnittelija

Suosituin kaupunkiliikkumissovellus kaupungissa Pori
Kaikki paikalliset matkustusvaihtoehdot yhdessä sovelluksessa
qrcode-img

Kierrä paikkaa Pori julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Pori ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Pori.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Pori , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Ihmettelekö, miten käytät julkista liikennettä kaupungissa Pori tai miten maksat julkisesta liikenteestä paikassa Pori? Moovit liikennesovellus auttaa sinua navigoimaan helposti ympäri kaupunkia, minimaalisin kustannuksin. Se sisältää julkisen liikenteen maksut, hinnat ja muut kulut. Etsitkö karttaa kaupungin Pori julkisen liikenteen linjoista? Moovit liikennesovellus näyttää julkisen liikenteen kartat kaupungissa Pori sekä kaikki Bussi reitit ja pysäkit interaktiivisella kartalla.

Kaupungissa Pori on 1 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: Bussi, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten Porin Linjat (PJL), Ruosniemen Linja-auto Oy, Satakunnan Liikenne Oy

Reaaliaikaiset saapumiset, aikataulut, kartat ja paljon muuta