Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Raussilan Risteys paikassa Elimäki kulkuvälineellä Bussi?

Reittiohjeet määränpäähän Raussilan Risteys Elimäki joukkoliikenteellä

Seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Raussilan Risteys ohi

Kysymyksiä & Vastauksia

  • Mitkä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Raussilan Risteys?

    Nämä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Raussilan Risteys: 46, 47.

    Lisää yksityiskohtia
Suosituin kaupunkiliikkumissovellus kaupungissa Kouvola.
Kaikki paikalliset matkustusvaihtoehdot yhdessä sovelluksessa
Get it on Google Play Download on the App Store

Joukkoliikenne kohteeseen Raussilan Risteys, Elimäki

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Raussilan Risteys kaupungissa Elimäki, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Raussilan Risteys vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Raussilan Risteys.

Voit päästä kohteeseen Raussilan Risteys liikennevälineillä: Bussi. Näillä linjoilla ja reiteillä on lähistöllä pysäkkejä - Bussi: 46, 47

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Raussilan Risteys helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Raussilan Risteys matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 930 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Elimäki, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Raussilan Risteys, Elimäki
Matkusta määränpäähän Raussilan Risteys helpommin sovelluksen avulla!