Rio de Janeiro Region, Brasilia

Aloita
Lopeta
Hae

Kierrä paikkaa Rio de Janeiro Region julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Rio de Janeiro Region ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Rio de Janeiro Region.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Rio de Janeiro Region , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Haluatko tietää, miten kaupungin Rio de Janeiro Region työmatkaliikenne eroaa muista maailman kaupungeista? Moovit Joukkoliikenteen Hakemisto esittää faktoja ja tilastoja joukkoliikenteestä yli 150 kaupungista. Selvitä keskimääräiset matkustus- ja odotusajat, matkan pituuden sekä keskimääräisen matkan, jonka ihmiset kävelevät päivittäin kaupungissa Rio de Janeiro Region. Katso, mikä Metro, Juna, Raitiovaunu, Lautta tai Bussi ja asema on suosituin kaupungissa Rio de Janeiro Region, ja paljon muuta!

Kaupungissa Rio de Janeiro Region on 5 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: Metro, Juna, Raitiovaunu, Lautta tai Bussi, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten MetrôRio, SuperVia, VLT Carioca, CCR Barcas, MetrôRio (Metrô na Superfície), Consórcio BRT, Consórcio INTERNORTE, Consórcio INTERSUL, Consórcio TRANSCARIOCA, Consórcio SANTA CRUZ

Moovit on maailman #1 joukkoliikennesovellus
Tukee yli 2700 kaupunkia 90+ maassa maailmanlaajuisesti!
Google Play badge AppStore badge

MetrôRio Metro Linjat kaupungissa Rio de Janeiro Region

VLT Carioca Raitiovaunu Linjat kaupungissa Rio de Janeiro Region

MetrôRio (Metrô na Superfície) Bussi Linjat kaupungissa Rio de Janeiro Region

Consórcio BRT Bussi Linjat kaupungissa Rio de Janeiro Region

Consórcio INTERNORTE Bussi Linjat kaupungissa Rio de Janeiro Region

Consórcio INTERSUL Bussi Linjat kaupungissa Rio de Janeiro Region

Consórcio TRANSCARIOCA Bussi Linjat kaupungissa Rio de Janeiro Region

Consórcio SANTA CRUZ Bussi Linjat kaupungissa Rio de Janeiro Region

Moovit - Paikallinen joukkoliikennesovelluksesi Androidille ja iOS:lle
Moovit Reaaliaikaiset saapumiset, aikataulut, kartat ja paljon muuta