Kuinka päästä kohteeseen Saue paikassa Saue kulkuvälineellä Bussi tai Raitiovaunu?

Aloita
Lopeta
Hae

Kysymyksiä & Vastauksia

Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Saue?

Lähimmät asemat kohteeseen Saue ovat:

  • Laastu on 485 metriä päässä, 7 min kävelymatka.
  • Saue Jaam on 742 metriä päässä, 10 min kävelymatka.
  • Saue on 758 metriä päässä, 11 min kävelymatka.

Mitkä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Saue?

Nämä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Saue: 191, ELR52, ELR53.

Saue, Saue, Estonia Kuvaa voidaan rajoittaa tekijänoikeuksin. Lue lisää Wikipediasta
Moovit on maailman #1 joukkoliikennesovellus
Tukee yli 3000 kaupunkia 92+ maassa maailmanlaajuisesti!
Google Play badge AppStore badge

Joukkoliikenne kohteeseen Saue, Saue

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Saue kaupungissa Saue, Viro? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Saue vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Saue.

Etsitkö kohteen Saue lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Laastu; Saue Jaam; Saue.

Voit päästä kohteeseen Saue liikennevälineillä: Bussi tai Raitiovaunu. Näillä linjoilla ja reiteillä on lähistöllä pysäkkejä - Bussi: 191, ELR52, ELR53

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Saue helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Saue matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 460 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Saue, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Saue, Saue
Saue, Saue Saue on linn Harju maakonnas Saue vallas Tallinnast 4–5 kilomeetrit edela pool. Linna põhja-loodepiiriks on Tallinna–Paldiski raudtee ning lääne-edelapiiriks Kanama–Keila maantee. Saue linn ühines (koos Kernu valla ja Nissi vallaga) Saue vallaga haldusreformi tulemusel 24. oktoobril 2017.
Kuinka päästä määränpäähän Saue käyttäen julkista liikennettä - Lisätietoa paikasta
Kuvaa voidaan rajoittaa tekijänoikeuksin. Lue lisää Wikipediasta
Matkusta määränpäähän Saue helpommin sovelluksen avulla!