Siirry pääsisältöön

Savonlinna Julkisen liikenteen matkasuunnittelija

Suosituin kaupunkiliikkumissovellus kaupungissa Savonlinna
Kaikki paikalliset matkustusvaihtoehdot yhdessä sovelluksessa
qrcode-img

Kierrä paikkaa Savonlinna julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Savonlinna ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Savonlinna.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Savonlinna , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Ihmettelekö, miten käytät julkista liikennettä kaupungissa Savonlinna tai miten maksat julkisesta liikenteestä paikassa Savonlinna? Moovit liikennesovellus auttaa sinua navigoimaan helposti ympäri kaupunkia, minimaalisin kustannuksin. Se sisältää julkisen liikenteen maksut, hinnat ja muut kulut. Etsitkö karttaa kaupungin Savonlinna julkisen liikenteen linjoista? Moovit liikennesovellus näyttää julkisen liikenteen kartat kaupungissa Savonlinna sekä kaikki Bussi reitit ja pysäkit interaktiivisella kartalla.

Kaupungissa Savonlinna on 1 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: Bussi, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten Savonlinnan paikallisliikenne, Savonlinnan kaupunki, Savonlinnan lähiliikenne

Reaaliaikaiset saapumiset, aikataulut, kartat ja paljon muuta