Siirry pääsisältöön

Seinäjoki Julkisen liikenteen matkasuunnittelija

Suosituin kaupunkiliikkumissovellus kaupungissa Seinäjoki
Kaikki paikalliset matkustusvaihtoehdot yhdessä sovelluksessa
qrcode-img

Bussi-toimijat

Kierrä paikkaa Seinäjoki julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Seinäjoki ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Seinäjoki.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Seinäjoki , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Ihmettelekö, miten käytät julkista liikennettä kaupungissa Seinäjoki tai miten maksat julkisesta liikenteestä paikassa Seinäjoki? Moovit liikennesovellus auttaa sinua navigoimaan helposti ympäri kaupunkia, minimaalisin kustannuksin. Se sisältää julkisen liikenteen maksut, hinnat ja muut kulut. Etsitkö karttaa kaupungin Seinäjoki julkisen liikenteen linjoista? Moovit liikennesovellus näyttää julkisen liikenteen kartat kaupungissa Seinäjoki sekä kaikki bussi reitit ja pysäkit interaktiivisella kartalla.

Kaupungissa Seinäjoki on 1 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: bussi, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten Härmän Liikenne Oy

Reaaliaikaiset saapumiset, aikataulut, kartat ja paljon muuta