Kuinka päästä kohteeseen Võru paikassa Võru kulkuvälineellä Bussi?

Aloita
Lopeta
Hae

Kysymyksiä & Vastauksia

Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Võru?

Lähimmät asemat kohteeseen Võru ovat:

  • Polikliinik on 88 metriä päässä, 2 min kävelymatka.
  • Paju on 243 metriä päässä, 4 min kävelymatka.
  • Kesklinn on 273 metriä päässä, 4 min kävelymatka.
  • Liiva on 361 metriä päässä, 5 min kävelymatka.

Mitkä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Võru?

Nämä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Võru: 109, 210, 274, 275, 276.

Võru, Võru, Estonia Kuvaa voidaan rajoittaa tekijänoikeuksin. Lue lisää Wikipediasta
Moovit on maailman #1 joukkoliikennesovellus
Tukee yli 3000 kaupunkia 92+ maassa maailmanlaajuisesti!
Google Play badge AppStore badge

Joukkoliikenne kohteeseen Võru, Võru

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Võru kaupungissa Võru, Viro? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Võru vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Võru.

Etsitkö kohteen Võru lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Polikliinik; Paju; Kesklinn; Liiva.

Voit päästä kohteeseen Võru liikennevälineillä: Bussi. Näillä linjoilla ja reiteillä on lähistöllä pysäkkejä - Bussi: 109, 210, 274, 275, 276

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Võru helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Võru matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 460 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Võru, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Võru, Võru
Võru, Võru Võru (võru keeles Võro, saksa keeles Werro) on linn Eesti kaguosas, Võru maakonna haldus- ja majanduskeskus. Linna läbib Peterburi–Pihkva–Riia raudtee Valga–Petseri raudteelõik ja Tallinna–Tartu–Võru–Luhamaa maantee. Linna asukoht on geograafiliselt soodne kaubavahetuseks Venemaa ja Lätiga. Võrus räägitakse peamiselt eesti ja võru keelt. Võru tunnuslause on "Üts ummamuudu liin". Võru kaitsepühak on püha Jüri, kelle nime kannab ka Võru peatänav. Võru linnapea on Anti Allas.
Kuinka päästä määränpäähän Võru käyttäen julkista liikennettä - Lisätietoa paikasta
Kuvaa voidaan rajoittaa tekijänoikeuksin. Lue lisää Wikipediasta
Matkusta määränpäähän Võru helpommin sovelluksen avulla!