Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Vanajanlinna paikassa Hämeenlinna kulkuvälineellä Bussi?

Näytä Vanajanlinna, Hämeenlinna, kartalla

Vanajanlinna kartta

Bussi-asemat lähellä kohdetta Vanajanlinna, Hämeenlinna

Aseman nimiEtäisyys
Suvantotie L42 min kävely

Bussi-linjat kohteeseen Vanajanlinna, Hämeenlinna

Linjan nimiSuunta
4Kettumäki L
4Solvik L
Kysymyksiä & Vastauksia
 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Vanajanlinna?

  Lähimmät asemat kohteeseen Vanajanlinna ovat:

  • Suvantotie L on 3241 metriä päässä, 42 min kävelymatka.
  Lisää yksityiskohtia
 • Mitkä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Vanajanlinna?

  Nämä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Vanajanlinna: 4, 5.

  Lisää yksityiskohtia

Näytä Vanajanlinna, Hämeenlinna, kartalla

Vanajanlinna kartta
Suosituin kaupunkiliikkumissovellus kaupungissa Hämeenlinna.
Kaikki paikalliset matkustusvaihtoehdot yhdessä sovelluksessa
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Joukkoliikenne kohteeseen Vanajanlinna, Hämeenlinna

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Vanajanlinna kaupungissa Hämeenlinna, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Vanajanlinna vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Vanajanlinna.

Etsitkö kohteen Vanajanlinna lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Suvantotie L.

Voit päästä kohteeseen Vanajanlinna liikennevälineillä: Bussi. Näillä linjoilla ja reiteillä on lähistöllä pysäkkejä - Bussi: 45

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Vanajanlinna helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Vanajanlinna matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 1.5 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Hämeenlinna, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Vanajanlinna, Hämeenlinna
Vanajanlinna, HämeenlinnaVanajan kartano eli Äikäälä (ruots. Vanö gård) on tila Hämeenlinnassa Katumajärven rannalla. Sigurd Frosteruksen suunnitteleman päärakennuksen, Vanajanlinnan, rakennutti 1920-luvulla tohtori Wilhelm Rosenlew metsästyslinnakseen. Rakennuksesta kaavailtiin sota-aikana tasavallan presidentin kesäasuntoa, mutta se päätyi saksalaiseen omistukseen ja joutui näin sodan jälkeen luovutetuksi Neuvostoliitolle osana niin kutsuttuja saksalaissaatavia. Neuvostoliitto myi Vanajanlinnan Yrjö Sirolan Säätiölle ja siinä toimi 1946–1994 Sirola-opisto. Hämeenlinnan kaupunki osti Vanajanlinnan 1990-luvulla. Nykyään siinä toimii hotelli ja ravintola ja rakennus on vuokrattavissa erilaisiin tapahtumiin.

Joukkoliikenteen linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Vanajanlinna, Hämeenlinna

Bussi-linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Vanajanlinna, Hämeenlinna

Moovit

1.19M+ arvostelua
Helpompi päästä kohteeseen Vanajanlinna