Ana içeriğe geç
Vapur - Üsküdar - Beşiktaş

Üsküdar - Beşiktaş Hattı

Dentur Avrasya

Dentur Avrasya Üsküdar - Beşiktaş vapur Hattı Saatleri ve Durakları (Güncellenmiş)

Üsküdar - Beşiktaş vapur hattı (Beşiktaş‎→Üsküdar), Beşiktaş durağından başlayıp Üsküdar durağına gidene kadar 2 i̇stansyonlar geçiyor.

Güncel gerçek zamanlı saatleri bulmak ve güzergah haritasını görmek için aşağıdaki Üsküdar - Beşiktaş vapur i̇stansyonlar birini seçin.

Varış yeri: Beşiktaş‎→Üsküdar (2 durak)

  • Beşiktaş

  • Üsküdar

Üsküdar - Beşiktaş SSS

  • Üsküdar - Beşiktaş vapur hattı saat kaçta çalışmaya başlıyor?

    Üsküdar - Beşiktaş vapur hattı, Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri 00:00'da başlar.

  • Üsküdar - Beşiktaş vapur saat kaçta bitiyor?

    Üsküdar - Beşiktaş vapur hattı, Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri 23:45'da biter

  • Üsküdar - Beşiktaş vapur saat kaçta geliyor?

    Üsküdar - Beşiktaş Vapur hattı ne zaman geliyor? Gerçek zamanlı saatler için Canlı Varış Saatlerini Kontrol Et ve sana en yakın olan Üsküdar - Beşiktaş Vapur saatlerinin tümüne göz at.

  • Dentur Avrasya Üsküdar - Beşiktaş vapur hattı Emek ve Dayanışma Günü OR İşçi Bayramı tarihinde çalışıyor mu?

    Üsküdar - Beşiktaş vapur hattının Emek ve Dayanışma Günü OR İşçi Bayramı tarihindeki çalışma saatleri değişebilir. En son değişiklikler ve canlı güncellemeler için Moovit uygulamasını kontrol edin.

  • Yakınımda Üsküdar - Beşiktaş vapur durağı var mı?

    En yakın Üsküdar - Beşiktaş vapur durağını görüntülemek için tıklayın Buraya tıkla

Dentur Avrasya Üsküdar - Beşiktaş vapur Güzergah Haritası - Beşiktaş‎→Üsküdar

Üsküdar - Beşiktaş vapur Hattı Haritası

Üsküdar - Beşiktaş vapur Saatleri

Üsküdar - Beşiktaş vapur hattı her gün çalışmaktadır. Düzenli hareket saatleri: 00:00 - 23:45

GünÇalışma SaatleriSıklık (dk)
Pts00:00 - 23:4510
Sal00:00 - 23:4510
Çar00:00 - 23:4510
Per00:00 - 23:4510
Cum00:00 - 23:4510
Cts00:00 - 23:4510
Paz00:00 - 23:4510

Dentur Avrasya vapur Servis Bildirimleri

Gerçek zamanlı durum bilgisi, vapur gecikmeleri, rota değişiklikleri, durak konumlarındaki değişiklikler ve diğer hizmet değişiklikleri dahil olmak üzere Üsküdar - Beşiktaş üzerindeki (Beşiktaş durağından) tüm güncellemeleri görün. Üsküdar - Beşiktaş (Beşiktaş‎→Üsküdar) için gerçek zamanlı harita görünümü alın ve harita üzerinde hareket ederken vapur hattınızı izleyin. Tüm Dentur Avrasya bilgileri için uygulamayı şimdi indirin.

Üsküdar - Beşiktaş hattı vapur ücreti

Dentur Avrasya Üsküdar - Beşiktaş (Beşiktaş‎→Üsküdar) ücretleri birkaç faktöre göre değişebilir. Dentur Avrasya bilet ücretleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen Moovit uygulamasını veya Dentur Avrasya resmi web sitesini kontrol edin.

İstanbul Şehrinin En Popüler Kentsel Mobilite Uygulaması.
Tüm yerel mobilite seçenekleri tek bir uygulamada

Üsküdar - Beşiktaş (Dentur Avrasya)

Üsküdar - Beşiktaş vapur hattının ilk durağı Beşiktaş olup son durağı Üsküdar durağıdır. Üsküdar - Beşiktaş (Beşiktaş‎→Üsküdar), her gün çalışıyor.

Ek bilgi: Üsküdar - Beşiktaş hattında 2 i̇stansyonlar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 10 dakika.

Yolda mısınız? 1.5 milyondan fazla kullanıcının neden en iyi toplu taşıma uygulaması olarak Moovit'e güvendiğini keşfedin. Moovit Dentur Avrasya hatlarını, gerçek zamanlı vapur saatlerini, canlı yol tariflerini, İstanbul konumundaki hat haritalarını sizinle paylaşır ve en yakın Üsküdar - Beşiktaş vapur i̇stansyonlarlarını bulmanıza yardımcı olur. İnternetiniz yok mu? Üsküdar - Beşiktaş vapur hatlarının çevrimdışı PDF haritasını ve vapur saatlerini de indirebilir ve internetsiz kullanabilirsiniz.

Üsküdar - Beşiktaş Gerçek Zamanlı Vapur Takibi

Üsküdar - Beşiktaş (Beşiktaş‎→Üsküdar) hattını canlı bir harita üzerinde gerçek zamanlı olarak izleyin ve duraklar arasında hareket ederken konumunu takip edin. Moovit'i Üsküdar - Beşiktaş vapur takip uygulaması veya canlı Dentur Avrasya vapur takip uygulaması olarak kullanın ve vapur hattınızı asla kaçırmayın.

İstanbul çevresinde rotanızı planlamak için uygulamayı Dentur Avrasya için bir yolculuk planlayıcı veya Metro, Tren, Metrobus, Tramvay, Vapur, Otobüs veya Minibüs / Dolmuş için bir seyahat planlayıcı olarak kullanın. Yolculuk planlayıcı, İstanbul içindeki Dentur Avrasya ve Üsküdar - Beşiktaş hattı dahil herhangi bir vapur için güncellenmiş verileri gösterir.

Üsküdar - Beşiktaş - Alternatif yol tarifleri

Üsküdar - Beşiktaş hattının CANLI konumunu takip et