Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Čunovo itt: Bratislava V Autóbusz vagy Trolibusz-al?

Autóbusz állomás Čunovo közelében Bratislava V városában

Megálló neve Távolság
Miú Čunovo (X) 1 perces séta
Schengenská (X) 11 perces séta

Autóbusz vonalak ide: Čunovo Bratislava V városában

Vonal neve Irány
91 Most Snp
N91 Čunovo
90 Nové Snd

Kérdések és Válaszok

 • A Covid-19 korlátozásai szerint tömegközlekedéssel el lehet jutni ide: Čunovo Bratislava V városában?

  A Covid-19 miatt a Bratislava V területén tömegközlekedési eszközökre vonatkozó utazási korlátozások vannak érvényben. Hatással lehet a Bratislava V Čunovo útjára vonatkozó menetrendekre és vonalakra.

  További részletek...
 • Melyek a legközelebbi állomások ide: Čunovo?

  A legközelebbi állomások ide: Čunovoezek:

  • Miú Čunovo (X) is 53 méter away, 1 min walk.
  • Schengenská (X) is 839 méter away, 11 min walk.
  További részletek...
 • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Čunovo környékén?

  Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Čunovo környékén: 91.

  További részletek...
Čunovo térkép A kép szerzői jog alá eshet. További információ a Wikipédián található
A(z) Bratislava legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Čunovo Bratislava V városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Čunovo in Bratislava V, Szlovákia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Čunovo lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Čunovo valós időben.

Čunovo helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Miú Čunovo (X); Schengenská (X).

Čunovo -hoz eljuthatsz Autóbusz vagy Trolibusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 91

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Čunovo felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Čunovo-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Bratislava V város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Čunovo, Bratislava V
Čunovo, Bratislava V Bratislava – mestská časť Čunovo (iné názvy: Bratislava-Čunovo, Mestská časť Čunovo, Čunovo; nesprávne: Čuňovo; maď. Dunacsún, nem. Sandorf) je mestská časť Bratislavy v okrese Bratislava V. Je to najjužnejšia mestská časť Bratislavy a bezprostredne susedí s Maďarskom a Rakúskom. Nachádza sa v blízkosti Dunajskej cyklistickej cesty i Vodného diela Gabčíkovo. K Česko-Slovensku bolo pripojené 15. októbra 1947 na základe Parížskej mierovej konferencie (spolu s Rusovcami a Jarovcami). Dôvodom malo byť umožnenie výstavby bratislavského prístavu na Dunaji. V tom čase išlo z národnostného hľadiska o prevažne chorvátsku obec, časť z tamojších obyvateľov stále používa chorvátčinu a uchováva si národný folklór.Na severnom cípe ostrova v strede mohutného toku Dunaja bolo 9. septembra 2000 otvorené jedno z najmladších európskych múzeí moderného umenia – Danubiana.
Menetrendek Čunovo tömegközlekedéssel
A kép szerzői jog alá eshet. További információ a Wikipédián található

Tömegközlekedési vonalak, amelyekhez a Čunovo legközelebbi állomások vannak Bratislava V városban

Könnyebb a Čunovo elérése az alkalmazással!