Menetrend ide: 5 itt: Budapest Autóbusz, Villamos vagy Metró-al?

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Útvonalakt ide 5 (Budapest) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: 5

  • Autóbusz
    Autóbusz

Kérdések és Válaszok

Melyek a legközelebbi állomások ide: 5?

A legközelebbi állomások ide: 5ezek:

  • Garázs Utca is 157 méter away, 3 min walk.
  • Madarassy László Utca is 205 méter away, 3 min walk.
  • Hofherr Albert Utca is 357 méter away, 5 min walk.
  • Pincér Utca is 359 méter away, 5 min walk.
  • Alvinc Utca is 914 méter away, 13 min walk.

Mely Autóbuszjáratok állnak meg 5 környékén?

Ezen Autóbuszjáratok állnak meg 5 környékén: Autóbusz - 194, Autóbusz - 194B, Autóbusz - 54, Autóbusz - 55, Autóbusz - 68.

A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 3000+ várost támogatunk, több mint 96 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Tömegközlekedés ide: 5 Budapest városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: 5 in Budapest, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: 5 lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: 5 valós időben.

5 helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Garázs Utca; Madarassy László Utca; Hofherr Albert Utca; Pincér Utca; Alvinc Utca.

5 -hoz eljuthatsz Autóbusz, Villamos vagy Metró tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: Autóbusz - 194, Autóbusz - 194B, Autóbusz - 54, Autóbusz - 55, Autóbusz - 68

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor 5 felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

5-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 680 millió felhasználó többek között Budapest város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

5, Budapest
Könnyebb a 5 elérése az alkalmazással!