Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Aldi itt: Gyál Autóbusz, Villamos vagy Metró-al?

Útvonalakt ide Aldi (Gyál) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Aldi

  • Autóbusz Autóbusz: Autóbusz - 200E, Autóbusz - 55, Autóbusz - 84E

Hogyan érhető el Aldi a Autóbusz járattal?

Kattintson a Autóbusz útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Kérdések és Válaszok

  • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Aldi környékén?

    Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Aldi környékén: Autóbusz - 200E, Autóbusz - 55, Autóbusz - 84E.

    További részletek...
A(z) Budapest legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Aldi Gyál városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Aldi in Gyál, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Aldi lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Aldi valós időben.

Aldi -hoz eljuthatsz Autóbusz, Villamos vagy Metró tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: Autóbusz - 200E, Autóbusz - 55, Autóbusz - 84E

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Aldi felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Aldi-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 930 millió felhasználó többek között Gyál város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Aldi, Gyál
Könnyebb a Aldi elérése az alkalmazással!