Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Andrássytelep itt: Gyál Autóbusz, Metró, Villamos vagy Trolibusz-al?

Útvonalakt ide Andrássytelep (Gyál) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Andrássytelep

  • Autóbusz Autóbusz: Autóbusz - 200E

Hogyan érhető el Andrássytelep a Autóbusz járattal?

Kattintson a Autóbusz útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Kérdések és Válaszok

  • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Andrássytelep környékén?

    Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Andrássytelep környékén: Autóbusz - 200E.

    További részletek...
A(z) Budapest legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Andrássytelep Gyál városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Andrássytelep in Gyál, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Andrássytelep lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Andrássytelep valós időben.

Andrássytelep -hoz eljuthatsz Autóbusz, Metró, Villamos vagy Trolibusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: Autóbusz - 200E

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Andrássytelep felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Andrássytelep-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 930 millió felhasználó többek között Gyál város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Andrássytelep, Gyál
Könnyebb a Andrássytelep elérése az alkalmazással!