Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Autoškola Šváby itt: Prešov Autóbusz-al?

Kérdések és Válaszok

 • Melyek a legközelebbi állomások ide: Autoškola Šváby?

  A legközelebbi állomások ide: Autoškola Švábyezek:

  • Železničná Stanica is 63 méter away, 1 min walk.
  • Čierny Most is 524 méter away, 7 min walk.
  • POD Táborom is 881 méter away, 12 min walk.
  • Štúrova is 978 méter away, 13 min walk.
  További részletek...
 • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Autoškola Šváby környékén?

  Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Autoškola Šváby környékén: 1, 14, 4, 45.

  További részletek...
A(z) Presov legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Autoškola Šváby Prešov városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Autoškola Šváby in Prešov, Szlovákia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Autoškola Šváby lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Autoškola Šváby valós időben.

Autoškola Šváby helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Železničná Stanica; Čierny Most; POD Táborom; Štúrova.

Autoškola Šváby -hoz eljuthatsz Autóbusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 1, 14, 4, 45

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Autoškola Šváby felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Autoškola Šváby-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Prešov város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Autoškola Šváby, Prešov
Könnyebb a Autoškola Šváby elérése az alkalmazással!