Menetrend ide: Av. Los Andes Y Buerán itt: Cuenca Autóbusz-al

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Kérdések és Válaszok

Melyek a legközelebbi állomások ide: Av. Los Andes Y Buerán?

  • A legközelebbi állomások ide: Av. Los Andes Y Bueránezek:
    • Av. De Los Andes Y Buerán is 25 méter away, 1 min walk
    • Complejo Deportivo Totoracocha is 221 méter away, 3 min walk
    • Buerán Y Huancavilca is 233 méter away, 4 min walk

Mely Autóbuszjáratok állnak meg Av. Los Andes Y Buerán környékén?

Keress útvonalakat a jelenlegi helyszínedről
A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 2700 várost támogatunk, több mint 86 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Nézd meg az összes útvonalat ami megáll Av. Los Andes Y Buerán megállóban itt: Cuenca, Ecuador.

Nem a Av. Los Andes Y Buerán megállót keresed? Szeretnéd megtalálni a legközelebbi Autóbusz állomást? Válassz ki egy másik állomást vagy megállót a térképünkről a busz, vonat vagy másik Cuenca város állomását ami a legközelebb van hozzád.

Meg szeretnéd tudni, hogy melyik állomások vannak a legközelebb hozzád jelenleg? Keresd meg a legközelebbi Autóbusz állomásokat a Moovit alkalmazás letöltésével. Az alkalmazásunkkal megtalálhatod a legközelebbi buszmegállót, vonatállomást vagy kereshetsz alternatív útvonalakat és menetrendeket amikkel eljuthatsz Av. Los Andes Y Buerán megállóba.

Egy adott állomást szeretnél megtalálni ami közel van az úticélodhoz? Keresd meg a legközelebbi megállót vagy alternatív megállót a Av. Los Andes Y Buerán megállóhoz a Moovit-tal. Válassz egyet az alábbi listából az alternatív állomásokhoz ehhez a megállóhoz: Av. Los Andes Y Buerán: Av. De Los Andes Y Buerán; Complejo Deportivo Totoracocha; Buerán Y Huancavilca.

Keresd meg a többi lehetséges tömegközlekedési alternatívákat mint pl. Autóbusz útvonalakat, hogy eljuss az úticélodhoz. A következő közlekedési lehetőségek útvonalai vannak a Av. Los Andes Y Buerán megálló közelében. Autóbusz: 2, 20, 5.

Az eljutás a Av. Los Andes Y Buerán megállóba épp most vált könnyebbé a Moovittal. Nem kell egy busz vagy vonat alkalmazást feltelepítened, hogy megtekintsd a menetrendjeiket: a Moovit biztosítja az összes tömegközlekedési információt egy könnyen használható alkalmazásban. Épp ezért választotta a Google Play Áruház és az Apple App Store a Moovit-ot az egyik legjobb tömegközlekedési alkalmazásnak és ezért bízik meg több mint 300 millió felhasználó, akik többek között Cuenca városban élnek a Moovitban.

Av. Los Andes Y Buerán, Cuenca
Moovit - A helyi közlekedési alkalmazásod Androidra és iOS-re
Moovit Valós Idejű Érkezések, Menetrendek, Térképek, stb.