Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Bowling pri trati itt: Prešov Autóbusz-al?

Kérdések és Válaszok

 • Melyek a legközelebbi állomások ide: Bowling pri trati?

  A legközelebbi állomások ide: Bowling pri tratiezek:

  • Jazdecká is 396 méter away, 6 min walk.
  • Mičurinova is 668 méter away, 9 min walk.
  • Vukov is 768 méter away, 11 min walk.
  • Sabinovská is 1146 méter away, 15 min walk.
  További részletek...
 • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Bowling pri trati környékén?

  Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Bowling pri trati környékén: 14, 22, 39, 45, 5.

  További részletek...
A(z) Presov legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Bowling pri trati Prešov városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Bowling pri trati in Prešov, Szlovákia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Bowling pri trati lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Bowling pri trati valós időben.

Bowling pri trati helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Jazdecká; Mičurinova; Vukov; Sabinovská.

Bowling pri trati -hoz eljuthatsz Autóbusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 14, 22, 39, 45, 5

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Bowling pri trati felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Bowling pri trati-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Prešov város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Bowling pri trati, Prešov
Könnyebb a Bowling pri trati elérése az alkalmazással!