Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér itt: Gyál Autóbusz-al?

Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér térkép A kép szerzői jog alá eshet. További információ a Wikipédián található

Útvonalakt ide Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (Gyál) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér

Autóbusz állomás Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közelében Gyál városában

Megálló neve Távolság
Repülőmúzeum 11 perces séta

Autóbusz vonalak ide: Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Gyál városában

Vonal neve Irány
200E Határ Út M

Kérdések és Válaszok

 • Melyek a legközelebbi állomások ide: Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér?

  A legközelebbi állomások ide: Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérezek:

  • Repülőmúzeum is 745 méter away, 11 min walk.
  További részletek...
 • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környékén?

  Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környékén: 200E.

  További részletek...
Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér térkép A kép szerzői jog alá eshet. További információ a Wikipédián található
A(z) Budapest legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Gyál városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér in Gyál, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér valós időben.

Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Repülőmúzeum.

Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér -hoz eljuthatsz Autóbusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 200E

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 930 millió felhasználó többek között Gyál város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, Gyál
Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, Gyál A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, korábbi nevén Budapest Ferihegy Nemzetközi Repülőtér (IATA: BUD, ICAO: LHBP) Magyarország öt nemzetközi repülőtere közül a legnagyobb és legismertebb. Budapest központjától mintegy 16 kilométerre található délkeleti irányban (Pest megye határában). Új nevét 2011-ben kapta Liszt Ferenc zeneszerző születésének 200. évfordulója alkalmából. Európai, észak-amerikai, távol-keleti, afrikai és közel-keleti országok repülőtereivel egyaránt forgalmi kapcsolatban van. 2019-ben a reptér forgalma átlépte az évi 16 millió utast. A budapesti reptér a Wizz Air légitársaság elsődleges székhelyének számít, emellett a Ryanair egyik fontos bázisa is egyben. 2012-ben jelentős visszaesés mutatkozott a gépmozgások terén az év elején bekövetkezett Malév magyar nemzeti légitársaság csődje miatt, így átszálló utasok híján az utasszámokban is csökkenés volt látható. 2012. február 3-ig a reptér a Malév székhelyéül szolgált. 2015-ben kerültek bejelentésre pár év eltelte után az első észak-amerikai és közel-keleti közvetlen járatok Budapestről. A folyamatosan bővülő diszkont légitársaságokkal együtt, a budapesti reptér nemcsak, hogy kilábalt a 2012-es válságból, de példátlan fejlődésnek indult, kimagasló értékeket mutatva a régióban. 2018-ban a LOT lengyel légitársaság az első Lengyelországon túli bázisát hozta létre Budapesten, ahonnan többek között New Yorkba (JFK), Krakkóba, Londonba (City) és Szöulba (Incshon) üzemeltet járatokat. Napjainkban a Wizz Air bázisai közül a budapesti a legforgalmasabb a több mint 60 desztinációjának köszönhetően.
Menetrendek Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér tömegközlekedéssel
A kép szerzői jog alá eshet. További információ a Wikipédián található

Tömegközlekedési vonalak, amelyekhez a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér legközelebbi állomások vannak Gyál városban

Autóbusz vonalak a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér legközelebbi állomásokkal Gyál városában

Könnyebb a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér elérése az alkalmazással!