Menetrend ide: Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Újpesti Két Tanítási Nyelvű Műszaki Szakközépiskolája és Szak itt: Budapest Autóbusz vagy Villamos-al

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Útvonalakt ide Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Újpesti Két Tanítási Nyelvű Műszaki Szakközépiskolája és Szak (Budapest) tömegközlekedéssel

Kattints egy útvonalra a frissített menetrendekhez

Kattints az útvonalra a frissített menetrendekhez, élő érkezési időkhoz és lépésről lépésre útirányokhoz.

How to get to Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Újpesti Két Tanítási Nyelvű Műszaki Szakközépiskolája és Szak by Autóbusz

Click on the Autóbusz route to see step by step directions with maps, line arrival times and updated time schedules.

Innen: Csörsz utca (17, 61), Budapest 59 perc
Séta
Autóbusz - 110
110
Autóbusz - 20E
20E
Innen: Leroy Cafe, Budapest 54 perc
Séta
Autóbusz - 5
5
Autóbusz - 20E
20E
Innen: Mom Park, Budapest 49 perc
Séta
Autóbusz - 105
105
Autóbusz - 20E
20E
Innen: MOM Leroy Bistro, Budapest 59 perc
Séta
Autóbusz - 110
110
Autóbusz - 20E
20E
Innen: Cserpes Tejivó, Budapest 49 perc
Séta
Autóbusz - 105
105
Autóbusz - 20E
20E

Kérdések és Válaszok

Melyek a legközelebbi állomások ide: Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Újpesti Két Tanítási Nyelvű Műszaki Szakközépiskolája és Szak?


A legközelebbi állomások ide: Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Újpesti Két Tanítási Nyelvű Műszaki Szakközépiskolája és Szakezek:
Újpesti Rendelőintézet is 69 méter away, 1 min walk.
Deák Ferenc Utca / Rózsa Utca is 168 méter away, 3 min walk.

Mely Villamosjáratok állnak meg Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Újpesti Két Tanítási Nyelvű Műszaki Szakközépiskolája és Szak környékén?

Ezen Villamosjáratok állnak meg Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Újpesti Két Tanítási Nyelvű Műszaki Szakközépiskolája és Szak környékén: 14M.

Mely Autóbuszjáratok állnak meg Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Újpesti Két Tanítási Nyelvű Műszaki Szakközépiskolája és Szak környékén?

Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Újpesti Két Tanítási Nyelvű Műszaki Szakközépiskolája és Szak környékén: 20E.

Keress útvonalakat a jelenlegi helyszínedről
A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 2700 várost támogatunk, több mint 90 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge
Add hozzá ezt a jelvényt a honlapodhoz Kattints a HTML link másolásához

Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Újpesti Két Tanítási Nyelvű Műszaki Szakközépiskolája és Szak-hoz kerese útirányokat itt: Budapest, Magyarország?

Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Újpesti Két Tanítási Nyelvű Műszaki Szakközépiskolája és Szak-hoz való eljutás könnyebbé vált a Moovit-tal. Keress útirányokat és a legközelebbi megállót a Moovit Mobil Alkalmazás vagy a Moovit Web Alkalmazás használatával.

Autóbusz vagy Villamos a releváns tömegközlekedési alternatívák amiket használhatsz az úticélodhoz való eljutáshoz. A következő közlekedési vonalak érintik az útvonalukkal az úticélod: Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Újpesti Két Tanítási Nyelvű Műszaki Szakközépiskolája és Szak - Villamos: 14M; Autóbusz: 20E.

Az úticélodhoz legközelebbi megállót keresed? Próbáld ki az alábbi közlekedési alternatívákat: Újpesti Rendelőintézet; Deák Ferenc Utca / Rózsa Utca.

Egy külön busz alkalmazást használsz amivel ellenőrzöd a busz menetrendet? És egy másik vonat alkalmazást amivel időben a vonathoz érsz? A Moovit-tal minden tömegközlekedési eszközt elérsz egy könnyen használható, ingyenes alkalmazással.

A Moovit segít megtalálni a leggyorsabb útirányokat ide: Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Újpesti Két Tanítási Nyelvű Műszaki Szakközépiskolája és Szak, a legfrisebb menetrendekkel. Töltsd le az alkalmazásunkat az élő lépésről lépésre útirányokhoz, valós idejű menetrend becslésekhez és hogy melyik közlekedési vonal juttat el leghamarabb az úticélodhoz: Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Újpesti Két Tanítási Nyelvű Műszaki Szakközépiskolája és Szak. Töltsd le a Moovit-ot hogy megértsd, hogy miért választott minket a Google Play Áruház és az Apple App store az egyik legjobb közlekedési alkalmazásának.

Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Újpesti Két Tanítási Nyelvű Műszaki Szakközépiskolája és Szak, Budapest
Moovit - A helyi közlekedési alkalmazásod Androidra és iOS-re
Moovit Valós Idejű Érkezések, Menetrendek, Térképek, stb.