Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Bufet Pri Hradzi itt: Senec Autóbusz vagy Trolibusz-al?

Útvonalakt ide Bufet Pri Hradzi (Senec) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Bufet Pri Hradzi

Kérdések és Válaszok

  • A Covid-19 korlátozásai szerint tömegközlekedéssel el lehet jutni ide: Bufet Pri Hradzi Senec városában?

    A Covid-19 miatt a Senec területén tömegközlekedési eszközökre vonatkozó utazási korlátozások vannak érvényben. Hatással lehet a Senec Bufet Pri Hradzi útjára vonatkozó menetrendekre és vonalakra.

    További részletek...
  • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Bufet Pri Hradzi környékén?

    Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Bufet Pri Hradzi környékén: 70, 79.

    További részletek...
A(z) Bratislava legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Bufet Pri Hradzi Senec városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Bufet Pri Hradzi in Senec, Szlovákia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Bufet Pri Hradzi lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Bufet Pri Hradzi valós időben.

Bufet Pri Hradzi -hoz eljuthatsz Autóbusz vagy Trolibusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 70, 79

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Bufet Pri Hradzi felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Bufet Pri Hradzi-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Senec város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Bufet Pri Hradzi, Senec
Könnyebb a Bufet Pri Hradzi elérése az alkalmazással!