Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Chorvátsky Grob itt: Bratislava Autóbusz-al?

Útvonalakt ide Chorvátsky Grob (Bratislava) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Chorvátsky Grob

  • Autóbusz Autóbusz: 630

Hogyan érhető el Chorvátsky Grob a Autóbusz járattal?

Kattintson a Autóbusz útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Kérdések és Válaszok

  • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Chorvátsky Grob környékén?

    Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Chorvátsky Grob környékén: 630.

    További részletek...
A(z) Bratislava legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Tömegközlekedés ide: Chorvátsky Grob Bratislava városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Chorvátsky Grob in Bratislava, Szlovákia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Chorvátsky Grob lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Chorvátsky Grob valós időben.

Chorvátsky Grob -hoz eljuthatsz Autóbusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 630

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Chorvátsky Grob felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Chorvátsky Grob-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Bratislava város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Chorvátsky Grob
Chorvátsky Grob Chorvátsky Grob (Croatian: Hrvatski Grob, Hungarian: Horvátgurab, Horvát-Gurab, German: Kroatisch-Eisgrub) is a village and municipality in western Slovakia in Senec District in the Bratislava region. The village's name Chorvátsky means Croatian. This refers to the Croatian people that have lived in the area since the early 16th century. This population arrived here after escaping the area between Sisak and Kostajnica during the Ottoman Wars. The area was settled by Croatians escaping from Turkish Ottoman raids which helps explain the etymology of the present-day name from "Horvát Gurab" to "Chorvátsky Grob" (Croatian Grave) used at the present time. According to the local municipality website of Chorvátsky Grob the Slovak word for "grob" is " hrob" or, in English "grave". Reportedly, this place was named in memory of soldiers, though it is not clear if those soldiers were Croatian, Slovaks, or another nationality. Chorvátsky Grob has a population of 3162 people (2009-12-31).
Menetrendek Chorvátsky Grob tömegközlekedéssel
A kép szerzői jog alá eshet. További információ a Wikipédián található
Könnyebb a Chorvátsky Grob elérése az alkalmazással!