Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Cintorín Čuňovo itt: Bratislava V Autóbusz-al?

Kérdések és Válaszok

 • Melyek a legközelebbi állomások ide: Cintorín Čuňovo?

  A legközelebbi állomások ide: Cintorín Čuňovoezek:

  • Čunovo, Kostol (X) is 157 méter away, 3 min walk.
  • Čunovo, Priehrada (X) is 1068 méter away, 14 min walk.
  További részletek...
 • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Cintorín Čuňovo környékén?

  Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Cintorín Čuňovo környékén: 91.

  További részletek...
A(z) Bratislava legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Cintorín Čuňovo Bratislava V városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Cintorín Čuňovo in Bratislava V, Szlovákia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Cintorín Čuňovo lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Cintorín Čuňovo valós időben.

Cintorín Čuňovo helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Čunovo; Čunovo.

Cintorín Čuňovo -hoz eljuthatsz Autóbusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 91

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Cintorín Čuňovo felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Cintorín Čuňovo-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Bratislava V város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Cintorín Čuňovo, Bratislava V

Legközelebbi állomások Cintorín Čuňovo célhoz Bratislava V városban

Könnyebb a Cintorín Čuňovo elérése az alkalmazással!