Menetrend ide: Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola, Középiskola És Pedagógiai Intézet itt: Budapest Autóbusz, Metró, Villamos, Vasút vagy Trolibusz-al?

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Útvonalakt ide Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola, Középiskola És Pedagógiai Intézet (Budapest) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola, Középiskola És Pedagógiai Intézet

Hogyan érhető el Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola, Középiskola És Pedagógiai Intézet a Autóbusz járattal?

Kattintson a Autóbusz útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Innen: Káposztásmegyer II, Budapest 79 perc
Autóbusz - 296
296
Autóbusz - 130
130
Séta
Innen: NNG Zegzug 62 perc
Séta
Autóbusz - 9
9
Autóbusz - 95
95
Séta
Innen: Istanbul Kebabs Non-Stop 43 perc
Autóbusz - 7
7
Séta
Innen: TESCO Hipermarket 81 perc
Autóbusz - 238
238
Autóbusz - 151
151
Autóbusz - 95
95
Séta
Innen: Budai Pékség 51 perc
Autóbusz - 5
5
Séta

Hogyan érhető el Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola, Középiskola És Pedagógiai Intézet a Metró járattal?

Kattintson a Metró útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Innen: NNG Zegzug 62 perc
Séta
Metró - M2
Metró - M2
Séta
Innen: Istanbul Kebabs Non-Stop 30 perc
Metró - M4
Metró - M4
Metró - M2
Metró - M2
Séta
Innen: Budai Pékség 35 perc
Metró - M2
Metró - M2
Séta

Kérdések és Válaszok

Melyek a legközelebbi állomások ide: Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola, Középiskola És Pedagógiai Intézet?

A legközelebbi állomások ide: Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola, Középiskola És Pedagógiai Intézetezek:

  • Puskás Ferenc Stadion M is 390 méter away, 6 min walk.
  • Őrnagy Utca is 571 méter away, 8 min walk.

Mely Autóbuszjáratok állnak meg Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola, Középiskola És Pedagógiai Intézet környékén?

Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola, Középiskola És Pedagógiai Intézet környékén: 130, 5, 7, 95.

Mely Metrójáratok állnak meg Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola, Középiskola És Pedagógiai Intézet környékén?

Ezen Metrójáratok állnak meg Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola, Középiskola És Pedagógiai Intézet környékén: M2.

Mely Villamosjáratok állnak meg Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola, Középiskola És Pedagógiai Intézet környékén?

Ezen Villamosjáratok állnak meg Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola, Középiskola És Pedagógiai Intézet környékén: 1.

Mely Trolibuszjáratok állnak meg Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola, Középiskola És Pedagógiai Intézet környékén?

Ezen Trolibuszjáratok állnak meg Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola, Középiskola És Pedagógiai Intézet környékén: 75.

A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 3000+ várost támogatunk, több mint 96 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Tömegközlekedés ide: Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola, Középiskola És Pedagógiai Intézet Budapest városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola, Középiskola És Pedagógiai Intézet in Budapest, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola, Középiskola És Pedagógiai Intézet lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola, Középiskola És Pedagógiai Intézet valós időben.

Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola, Középiskola És Pedagógiai Intézet helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Puskás Ferenc Stadion M; Őrnagy Utca.

Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola, Középiskola És Pedagógiai Intézet -hoz eljuthatsz Autóbusz, Metró, Villamos, Vasút vagy Trolibusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 130, 5, 7, 95 Metró: M2 Villamos: 1 Trolibusz: 75

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola, Középiskola És Pedagógiai Intézet felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola, Középiskola És Pedagógiai Intézet-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 680 millió felhasználó többek között Budapest város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola, Középiskola És Pedagógiai Intézet, Budapest
Könnyebb a Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola, Közép… elérése az alkalmazással!