Ugrás a fő témára

Menetrend ide: D1 itt: Bratislava Ii Autóbusz vagy Trolibusz-al?

Kérdések és Válaszok

 • Melyek a legközelebbi állomások ide: D1?

  A legközelebbi állomások ide: D1ezek:

  • Žst Úns (X) is 29 méter away, 2 min walk.
  További részletek...
 • Mely Autóbuszjáratok állnak meg D1 környékén?

  Ezen Autóbuszjáratok állnak meg D1 környékén: 66.

  További részletek...
A(z) Bratislava legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: D1 Bratislava Ii városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: D1 in Bratislava Ii, Szlovákia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: D1 lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: D1 valós időben.

D1 helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Žst Úns (X).

D1 -hoz eljuthatsz Autóbusz vagy Trolibusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 66

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor D1 felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

D1-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Bratislava Ii város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

D1, Bratislava Ii
Könnyebb a D1 elérése az alkalmazással!