Menetrend ide: Diadal Utca (Tura Utca) itt: Budapest Autóbusz, Metró vagy Vasút-al

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Útvonalakt ide Diadal Utca (Tura Utca) (Budapest) tömegközlekedéssel

Kattints egy útvonalra a frissített menetrendekhez

Kattints az útvonalra a frissített menetrendekhez, élő érkezési időkhoz és lépésről lépésre útirányokhoz.

Kérdések és Válaszok

Melyek a legközelebbi állomások ide: Diadal Utca (Tura Utca)?


A legközelebbi állomások ide: Diadal Utca (Tura Utca)ezek:
Diadal Utca is 261 méter away, 4 min walk.
Bártfai Utca is 304 méter away, 4 min walk.
Jászivány Utca is 305 méter away, 5 min walk.
Jászágó Utca is 367 méter away, 5 min walk.

Keress útvonalakat a jelenlegi helyszínedről
A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 2700 várost támogatunk, több mint 90 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Nézd meg az összes útvonalat ami megáll Diadal Utca (Tura Utca) megállóban itt: Budapest, Magyarország.

Nem a Diadal Utca (Tura Utca) megállót keresed? Szeretnéd megtalálni a legközelebbi Autóbusz, Metró vagy Vasút állomást? Válassz ki egy másik állomást vagy megállót a térképünkről a busz, vonat vagy másik Budapest város állomását ami a legközelebb van hozzád.

Meg szeretnéd tudni, hogy melyik állomások vannak a legközelebb hozzád jelenleg? Keresd meg a legközelebbi Autóbusz, Metró vagy Vasút állomásokat a Moovit alkalmazás letöltésével. Az alkalmazásunkkal megtalálhatod a legközelebbi buszmegállót, vonatállomást vagy kereshetsz alternatív útvonalakat és menetrendeket amikkel eljuthatsz Diadal Utca (Tura Utca) megállóba.

Egy adott állomást szeretnél megtalálni ami közel van az úticélodhoz? Keresd meg a legközelebbi megállót vagy alternatív megállót a Diadal Utca (Tura Utca) megállóhoz a Moovit-tal. Válassz egyet az alábbi listából az alternatív állomásokhoz ehhez a megállóhoz: Diadal Utca (Tura Utca): Diadal Utca; Bártfai Utca; Jászivány Utca; Jászágó Utca.

Keresd meg a többi lehetséges tömegközlekedési alternatívákat mint pl. Autóbusz, Metró vagy Vasút útvonalakat, hogy eljuss az úticélodhoz. A következő közlekedési lehetőségek útvonalai vannak a Diadal Utca (Tura Utca) megálló közelében. Autóbusz: Autóbusz - 176E, Autóbusz - 198, Autóbusz - 276E, Autóbusz - 98.

Az eljutás a Diadal Utca (Tura Utca) megállóba épp most vált könnyebbé a Moovittal. Nem kell egy busz vagy vonat alkalmazást feltelepítened, hogy megtekintsd a menetrendjeiket: a Moovit biztosítja az összes tömegközlekedési információt egy könnyen használható alkalmazásban. Épp ezért választotta a Google Play Áruház és az Apple App Store a Moovit-ot az egyik legjobb tömegközlekedési alkalmazásnak és ezért bízik meg több mint 360 millió felhasználó, akik többek között Budapest városban élnek a Moovitban.

Diadal Utca (Tura Utca)
Moovit - A helyi közlekedési alkalmazásod Androidra és iOS-re
Moovit Valós Idejű Érkezések, Menetrendek, Térképek, stb.