Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Dlha itt: Bratislava V Autóbusz-al?

Kérdések és Válaszok

 • Melyek a legközelebbi állomások ide: Dlha?

  A legközelebbi állomások ide: Dlhaezek:

  • Čunovo (X) is 176 méter away, 3 min walk.
  További részletek...
 • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Dlha környékén?

  Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Dlha környékén: 91.

  További részletek...
A(z) Bratislava legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Dlha Bratislava V városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Dlha in Bratislava V, Szlovákia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Dlha lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Dlha valós időben.

Dlha helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Čunovo (X).

Dlha -hoz eljuthatsz Autóbusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 91

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Dlha felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Dlha-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Bratislava V város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Dlha, Bratislava V

Legközelebbi állomások Dlha célhoz Bratislava V városban

Könnyebb a Dlha elérése az alkalmazással!