Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Ecser itt: Monor Autóbusz, Metró vagy Villamos-al?

Ecser térkép A kép szerzői jog alá eshet. További információ a Wikipédián található

Útvonalakt ide Ecser (Monor) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Ecser

  • Autóbusz Autóbusz: Autóbusz - 162, Autóbusz - 97E

Hogyan érhető el Ecser a Autóbusz járattal?

Kattintson a Autóbusz útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Kérdések és Válaszok

  • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Ecser környékén?

    Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Ecser környékén: Autóbusz - 162, Autóbusz - 97E.

    További részletek...
Ecser térkép A kép szerzői jog alá eshet. További információ a Wikipédián található
A(z) Budapest legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Ecser Monor városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Ecser in Monor, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Ecser lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Ecser valós időben.

Ecser -hoz eljuthatsz Autóbusz, Metró vagy Villamos tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: Autóbusz - 162, Autóbusz - 97E

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Ecser felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Ecser-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 930 millió felhasználó többek között Monor város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Ecser, Monor
Ecser, Monor Ecser (szlovákul: Ečer) egy nagyközség Pest megyében, a Vecsési járásban. Területe régóta lakott, régészeti feltárások során kelták, szarmaták és rómaiak nyomaira bukkantak. A török uralom alatt elnéptelenedett, utána többségében szlovákokkal telepítették be, napjainkban is rendelkezik szlovák kisebbséggel. Nemzetközileg az Ecseri lakodalmas miatt ismert.
Menetrendek Ecser tömegközlekedéssel
A kép szerzői jog alá eshet. További információ a Wikipédián található
Könnyebb a Ecser elérése az alkalmazással!