Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Fatruny itt: Bratislava Autóbusz-al?

Kérdések és Válaszok

 • Melyek a legközelebbi állomások ide: Fatruny?

  A legközelebbi állomások ide: Fatrunyezek:

  • Fafruny (X) is 101 méter away, 2 min walk.
  • Avion Shopping Park is 1052 méter away, 14 min walk.
  További részletek...
 • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Fatruny környékén?

  Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Fatruny környékén: 61, 96.

  További részletek...
A(z) Bratislava legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Fatruny Bratislava városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Fatruny in Bratislava, Szlovákia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Fatruny lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Fatruny valós időben.

Fatruny helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Fafruny (X); Avion Shopping Park.

Fatruny -hoz eljuthatsz Autóbusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 61, 96

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Fatruny felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Fatruny-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Bratislava város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Fatruny
Könnyebb a Fatruny elérése az alkalmazással!