Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Gutor itt: Bratislava Autóbusz vagy Trolibusz-al?

Útvonalakt ide Gutor (Bratislava) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Gutor

 • Autóbusz Autóbusz: 79

Kérdések és Válaszok

 • A Covid-19 korlátozásai szerint tömegközlekedéssel el lehet jutni ide: Gutor Bratislava városában?

  A Covid-19 miatt a Bratislava területén tömegközlekedési eszközökre vonatkozó utazási korlátozások vannak érvényben. Hatással lehet a Bratislava Gutor útjára vonatkozó menetrendekre és vonalakra.

  További részletek...
 • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Gutor környékén?

  Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Gutor környékén: 79.

  További részletek...
A(z) Bratislava legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Gutor Bratislava városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Gutor in Bratislava, Szlovákia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Gutor lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Gutor valós időben.

Gutor -hoz eljuthatsz Autóbusz vagy Trolibusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 79

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Gutor felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Gutor-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Bratislava város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Gutor
Könnyebb a Gutor elérése az alkalmazással!