Ugrás a fő témára

Menetrend ide: HESTA, spol. s.r.o. itt: Prešov Autóbusz-al?

Kérdések és Válaszok

 • Melyek a legközelebbi állomások ide: HESTA, spol. s.r.o.?

  A legközelebbi állomások ide: HESTA, spol. s.r.o.ezek:

  • Jilemnického is 314 méter away, 6 min walk.
  • Budovateľská is 391 méter away, 7 min walk.
  • Nový Solivar is 907 méter away, 13 min walk.
  További részletek...
 • Mely Autóbuszjáratok állnak meg HESTA, spol. s.r.o. környékén?

  Ezen Autóbuszjáratok állnak meg HESTA, spol. s.r.o. környékén: 14, 5, 7.

  További részletek...
A(z) Presov legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: HESTA, spol. s.r.o. Prešov városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: HESTA, spol. s.r.o. in Prešov, Szlovákia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: HESTA, spol. s.r.o. lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: HESTA, spol. s.r.o. valós időben.

HESTA, spol. s.r.o. helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Jilemnického; Budovateľská; Nový Solivar.

HESTA, spol. s.r.o. -hoz eljuthatsz Autóbusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 14, 5, 7

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor HESTA, spol. s.r.o. felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

HESTA, spol. s.r.o.-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Prešov város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

HESTA, spol. s.r.o., Prešov
Könnyebb a HESTA, spol. s.r.o. elérése az alkalmazással!