Menetrend ide: HSBC Phu My Hung itt: Quận 7 Autóbusz-al?

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Kérdések és Válaszok

Melyek a legközelebbi állomások ide: HSBC Phu My Hung?

A legközelebbi állomások ide: HSBC Phu My Hungezek:

  • Nguyễn Đức Cảnh is 130 méter away, 2 min walk.
  • Nguyễn Văn Linh is 179 méter away, 3 min walk.
  • Hà Huy Tập is 202 méter away, 3 min walk.
  • Phạm Thái Bường is 241 méter away, 4 min walk.

Mely Autóbuszjáratok állnak meg HSBC Phu My Hung környékén?

Ezen Autóbuszjáratok állnak meg HSBC Phu My Hung környékén: 102, 34, 68.

A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 3000 várost támogatunk, több mint 92 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Tömegközlekedés ide: HSBC Phu My Hung Quận 7 városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: HSBC Phu My Hung in Quận 7, Vietnámia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: HSBC Phu My Hung lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: HSBC Phu My Hung valós időben.

HSBC Phu My Hung helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Nguyễn Đức Cảnh; Nguyễn Văn Linh; Hà Huy Tập; Phạm Thái Bường.

HSBC Phu My Hung -hoz eljuthatsz Autóbusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 102, 34, 68

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor HSBC Phu My Hung felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

HSBC Phu My Hung-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 460 millió felhasználó többek között Quận 7 város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

HSBC Phu My Hung, Quận 7
Könnyebb a HSBC Phu My Hung elérése az alkalmazással!