Ugrás a fő témára

Menetrend ide: H&M itt: Miskolci Autóbusz-al?

Útvonalakt ide H&M (Miskolci) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: H&M

Kérdések és Válaszok

 • Melyek a legközelebbi állomások ide: H&M?

  A legközelebbi állomások ide: H&Mezek:

  • Repülőtér/Bosch is 255 méter away, 5 min walk.
  További részletek...
 • Mely Autóbuszjáratok állnak meg H&M környékén?

  Ezen Autóbuszjáratok állnak meg H&M környékén: 12, 54.

  További részletek...
A(z) Miskolc legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: H&M Miskolci városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: H&M in Miskolci, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: H&M lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: H&M valós időben.

H&M helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Repülőtér/Bosch.

H&M -hoz eljuthatsz Autóbusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 12, 54

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor H&M felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

H&M-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Miskolci város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

H&M, Miskolci
Könnyebb a H&M elérése az alkalmazással!