Menetrend ide: Halal Food - Shamsudin Restaurant, 15 Huyện Củ Chi, Thành Phố Hồ Chí Minh itt: Củ Chi Autóbusz-al?

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Útvonalakt ide Halal Food - Shamsudin Restaurant, 15 Huyện Củ Chi, Thành Phố Hồ Chí Minh (Củ Chi) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Halal Food - Shamsudin Restaurant, 15 Huyện Củ Chi, Thành Phố Hồ Chí Minh

Kérdések és Válaszok

Melyek a legközelebbi állomások ide: Halal Food - Shamsudin Restaurant, 15 Huyện Củ Chi, Thành Phố Hồ Chí Minh?

A legközelebbi állomások ide: Halal Food - Shamsudin Restaurant, 15 Huyện Củ Chi, Thành Phố Hồ Chí Minhezek:

  • Trường Thiếu Sinh Quân is 467 méter away, 6 min walk.
  • Địa Đạo Bến Đình is 790 méter away, 10 min walk.
  • Trường Quân Sự is 959 méter away, 13 min walk.

Mely Autóbuszjáratok állnak meg Halal Food - Shamsudin Restaurant, 15 Huyện Củ Chi, Thành Phố Hồ Chí Minh környékén?

Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Halal Food - Shamsudin Restaurant, 15 Huyện Củ Chi, Thành Phố Hồ Chí Minh környékén: 63, 70.

A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 3000 várost támogatunk, több mint 92 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Tömegközlekedés ide: Halal Food - Shamsudin Restaurant, 15 Huyện Củ Chi, Thành Phố Hồ Chí Minh Củ Chi városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Halal Food - Shamsudin Restaurant, 15 Huyện Củ Chi, Thành Phố Hồ Chí Minh in Củ Chi, Vietnámia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Halal Food - Shamsudin Restaurant, 15 Huyện Củ Chi, Thành Phố Hồ Chí Minh lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Halal Food - Shamsudin Restaurant, 15 Huyện Củ Chi, Thành Phố Hồ Chí Minh valós időben.

Halal Food - Shamsudin Restaurant, 15 Huyện Củ Chi, Thành Phố Hồ Chí Minh helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Trường Thiếu Sinh Quân; Địa Đạo Bến Đình; Trường Quân Sự.

Halal Food - Shamsudin Restaurant, 15 Huyện Củ Chi, Thành Phố Hồ Chí Minh -hoz eljuthatsz Autóbusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 63, 70

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Halal Food - Shamsudin Restaurant, 15 Huyện Củ Chi, Thành Phố Hồ Chí Minh felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Halal Food - Shamsudin Restaurant, 15 Huyện Củ Chi, Thành Phố Hồ Chí Minh-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 460 millió felhasználó többek között Củ Chi város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Halal Food - Shamsudin Restaurant, 15 Huyện Củ Chi, Thành Phố Hồ Chí Minh, Củ Chi
Könnyebb a Halal Food - Shamsudin Restaurant, 15 Huyện Củ Chi… elérése az alkalmazással!