Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Horány itt: Szentendre Autóbusz-al?

Útvonalakt ide Horány (Szentendre) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Horány

Kérdések és Válaszok
A(z) Budapest legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Horány Szentendre városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Horány in Szentendre, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Horány lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Horány valós időben.

Horány -hoz eljuthatsz Autóbusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 104, 126

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Horány felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Horány-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 930 millió felhasználó többek között Szentendre város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Horány, Szentendre
Könnyebb a Horány elérése az alkalmazással!