Menetrend ide: Horizon International Bilingual School itt: Quận 2 Autóbusz-al?

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Kérdések és Válaszok

Melyek a legközelebbi állomások ide: Horizon International Bilingual School?

A legközelebbi állomások ide: Horizon International Bilingual Schoolezek:

  • Nguyen Van Huong is 543 méter away, 8 min walk.
  • Đường Quốc Hương is 897 méter away, 12 min walk.
  • Cầu Đen is 983 méter away, 13 min walk.

Mely Autóbuszjáratok állnak meg Horizon International Bilingual School környékén?

Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Horizon International Bilingual School környékén: 06, 43, 60-3, 60-4.

A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 3000 várost támogatunk, több mint 92 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Tömegközlekedés ide: Horizon International Bilingual School Quận 2 városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Horizon International Bilingual School in Quận 2, Vietnámia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Horizon International Bilingual School lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Horizon International Bilingual School valós időben.

Horizon International Bilingual School helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Nguyen Van Huong; Đường Quốc Hương; Cầu Đen.

Horizon International Bilingual School -hoz eljuthatsz Autóbusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 06, 43, 60-3, 60-4

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Horizon International Bilingual School felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Horizon International Bilingual School-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 460 millió felhasználó többek között Quận 2 város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Horizon International Bilingual School, Quận 2
Könnyebb a Horizon International Bilingual School elérése az alkalmazással!