Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Hostinec Astória itt: Prešov Autóbusz-al?

Kérdések és Válaszok

 • Melyek a legközelebbi állomások ide: Hostinec Astória?

  A legközelebbi állomások ide: Hostinec Astóriaezek:

  • Mukačevská is 193 méter away, 4 min walk.
  • Vukov is 409 méter away, 6 min walk.
  • Mičurinova is 802 méter away, 11 min walk.
  További részletek...
 • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Hostinec Astória környékén?

  Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Hostinec Astória környékén: 14, 38, 39, 45, 8.

  További részletek...
A(z) Presov legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Hostinec Astória Prešov városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Hostinec Astória in Prešov, Szlovákia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Hostinec Astória lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Hostinec Astória valós időben.

Hostinec Astória helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Mukačevská; Vukov; Mičurinova.

Hostinec Astória -hoz eljuthatsz Autóbusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 14, 38, 39, 45, 8

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Hostinec Astória felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Hostinec Astória-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Prešov város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Hostinec Astória, Prešov
Könnyebb a Hostinec Astória elérése az alkalmazással!