Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Hrad Devín itt: Bratislava Autóbusz vagy Trolibusz-al?

Autóbusz állomás Hrad Devín közelében Bratislava városában

Megálló neve Távolság
Devín 11 perces séta
Nám. Sv. Cyrila A Metoda (X) 17 perces séta

Autóbusz vonalak ide: Hrad Devín Bratislava városában

Vonal neve Irány
N29 Hrad Devín
29 Nové Snd

Kérdések és Válaszok

 • Melyek a legközelebbi állomások ide: Hrad Devín?

  A legközelebbi állomások ide: Hrad Devínezek:

  • Devín is 788 méter away, 11 min walk.
  • Nám. Sv. Cyrila A Metoda (X) is 1241 méter away, 17 min walk.
  További részletek...
 • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Hrad Devín környékén?

  Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Hrad Devín környékén: 29.

  További részletek...
Hrad Devín térkép A kép szerzői jog alá eshet. További információ a Wikipédián található
A(z) Bratislava legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Hrad Devín Bratislava városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Hrad Devín in Bratislava, Szlovákia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Hrad Devín lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Hrad Devín valós időben.

Hrad Devín helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Devín; Nám. Sv. Cyrila A Metoda (X).

Hrad Devín -hoz eljuthatsz Autóbusz vagy Trolibusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 29

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Hrad Devín felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Hrad Devín-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 930 millió felhasználó többek között Bratislava város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Hrad Devín
Hrad Devín Devín (-normovaný názov od roku 1990) alebo Devínsky hrad (-toto bol aj normovaný názov v rokoch 1981-1990) sú zrúcaniny gotického, neskôr slohovo prestavovaného hradu, vypínajúce sa majestátne nad rovnomennou obcou, mestskou časťou Bratislavy (okres Bratislava IV). Zaberajú takmer celé temeno hradnej skaly nad sútokom Dunaja a Moravy. Hrad má jedny z najpohnutejších, ale aj najbohatších dejín spomedzi hradných sídel na Slovensku. S existenciou niekdajšieho hradiska sa spája prítomnosť keltského a neskôr rímskeho etnika na území Slovenska. Hrad bol svedkom slávy aj pádu Veľkej Moravy, prvého štátneho útvaru slovanských predkov na Slovensku, a bol dôležitou súčasťou sústavy pohraničných pevností Uhorského kráľovstva. Spolu s neďalekým Bratislavským hradom tvorí dvojicu významných reprezentantov slovenskej národnej histórie. Význam hradu našiel odozvu aj v početných umeleckých dielach.
Menetrendek Hrad Devín tömegközlekedéssel
A kép szerzői jog alá eshet. További információ a Wikipédián található

Tömegközlekedési vonalak, amelyekhez a Hrad Devín legközelebbi állomások vannak Bratislava városban

Könnyebb a Hrad Devín elérése az alkalmazással!