Ugrás a fő témára

Menetrend ide: I.7/5 itt: Bratislava Autóbusz-al?

Útvonalakt ide I.7/5 (Bratislava) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: I.7/5

Hogyan érhető el I.7/5 a Autóbusz járattal?

Kattintson a Autóbusz útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Kérdések és Válaszok

  • Mely Autóbuszjáratok állnak meg I.7/5 környékén?

    Ezen Autóbuszjáratok állnak meg I.7/5 környékén: 90, 91.

    További részletek...
A(z) Bratislava legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: I.7/5 Bratislava városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: I.7/5 in Bratislava, Szlovákia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: I.7/5 lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: I.7/5 valós időben.

I.7/5 -hoz eljuthatsz Autóbusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 90, 91

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor I.7/5 felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

I.7/5-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Bratislava város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

I.7/5

Legközelebbi állomások I.7/5 célhoz Bratislava városban

Autóbusz állomások vannak legközelebb az úticélodhoz: I.7/5 itt: Bratislava

Könnyebb a I.7/5 elérése az alkalmazással!