Ugrás a fő témára

Menetrend ide: I.8/2 itt: Bratislava Autóbusz-al?

Útvonalakt ide I.8/2 (Bratislava) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: I.8/2

Hogyan érhető el I.8/2 a Autóbusz járattal?

Kattintson a Autóbusz útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Kérdések és Válaszok

  • Mely Autóbuszjáratok állnak meg I.8/2 környékén?

    Ezen Autóbuszjáratok állnak meg I.8/2 környékén: 90, 91.

    További részletek...
A(z) Bratislava legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: I.8/2 Bratislava városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: I.8/2 in Bratislava, Szlovákia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: I.8/2 lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: I.8/2 valós időben.

I.8/2 -hoz eljuthatsz Autóbusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 90, 91

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor I.8/2 felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

I.8/2-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Bratislava város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

I.8/2

Legközelebbi állomások I.8/2 célhoz Bratislava városban

Könnyebb a I.8/2 elérése az alkalmazással!