Izrael, Izrael

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Járd körbe Izrael-t tömegközlekedéssel!

Még nem volt ilyen egyszerű Izrael-t körbe utazni. Nézd meg a lépésről lépésre navigációt miközben egy látnivaló, utca vagy főbb állomás felé utazol. Nézd meg a busz és vonat menetrendeket, érkezési időket, szolgáltatás figyelmeztetéseket és részletes útvonalakat a térképen, így pontosan tudod majd, hogy hogyan tudsz eljutni bárhová Izrael.

Miközben egy úticél felé utazol Izrael-ben használd a Moovit Élő Útvonalait és kapcsold be a Leszállási értesítőt hogy pontosan tudd, hogy merre és milyen messze kell gyalogolnod, mennyit kell várnod egy vonal érkezésére és hogy hány megálló maradt. A Moovit jelezni fog, amikor le kell szállnod - nem szükséges állandóan ellenőrizned, hogy a tiéd-e a következő megálló.

Érdekli, hogy miben különbözik Izrael tömegközlekedése a világ más városaitól? A Moovit Tömegközlekedési Index 150 városból mutat tömegközlekedési használati statisztikákat. Megtalálhatja az átlagos utazási és várakozási időt, az átlagos távot, amit emberek a munkahelyükig tesznek meg, illetve, hogy Izrael lakói mennyit sétálnak egy nap. Nézze meg, mely Autóbusz, Vasút, Villamos és állomások a legnépszerűbbek Izrael városban, és még többet!

Izrael -ban 3 tömegközlekedési típus van,<br> többek közöttAutóbusz, Vasút, Villamos, amiket több szolgáltató üzemeltet,<br> többek között: דן (Dan), אגד (Egged), מטרופולין (Metropoline), קווים (Kavim), אפיקים (Afikim), רכבת ישראל (Israel Railways), נתיב אקספרס (Nateev Express), סיטי פס (Citypass), דן באר שבע (Dan Beer-Sheva), דן בדרום (Dan Badarom)

A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 1500 várost támogatunk, több mint 79 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Villamos Vonalak itt: Izrael by סיטי פס (Citypass)

Moovit - A helyi közlekedési alkalmazásod Androidra és iOS-re
Moovit Élő érkezések, menetrendek, térképek