Israel, Izrael

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Járd körbe Israel-t tömegközlekedéssel!

Még nem volt ilyen egyszerű Israel-t körbe utazni. Nézd meg a lépésről lépésre navigációt miközben egy látnivaló, utca vagy főbb állomás felé utazol. Nézd meg a busz és vonat menetrendeket, érkezési időket, szolgáltatás figyelmeztetéseket és részletes útvonalakat a térképen, így pontosan tudod majd, hogy hogyan tudsz eljutni bárhová Israel.

Miközben egy úticél felé utazol Israel-ben használd a Moovit Élő Útvonalait és kapcsold be a Leszállási értesítőt hogy pontosan tudd, hogy merre és milyen messze kell gyalogolnod, mennyit kell várnod egy vonal érkezésére és hogy hány megálló maradt. A Moovit jelezni fog, amikor le kell szállnod - nem szükséges állandóan ellenőrizned, hogy a tiéd-e a következő megálló.

Érdekli, hogy miben különbözik Israel tömegközlekedése a világ más városaitól? A Moovit Tömegközlekedési Index 150 városból mutat tömegközlekedési használati statisztikákat. Megtalálhatja az átlagos utazási és várakozási időt, az átlagos távot, amit emberek a munkahelyükig tesznek meg, illetve, hogy Israel lakói mennyit sétálnak egy nap. Nézze meg, mely Vasút, Autóbusz és állomások a legnépszerűbbek Israel városban, és még többet!

Israel -ban 2 tömegközlekedési típus van,<br> többek közöttVasút, Autóbusz, amiket több szolgáltató üzemeltet,<br> többek között: רכבת ישראל (Israel Railways), דן (Dan), אגד (Egged), מטרופולין (Metropoline), קווים (Kavim), אפיקים (Afikim), נתיב אקספרס (Nateev Express), דן בדרום (Dan Badarom), דן באר שבע (Dan Beer-Sheva), אגד תעבורה (Egged Taavura)

A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 1500 várost támogatunk, több mint 79 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge
Moovit - A helyi közlekedési alkalmazásod Androidra és iOS-re
Moovit Élő érkezések, menetrendek, térképek