Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Jarková 24 itt: Veľký Šariš Autóbusz-al?

Kérdések és Válaszok

 • Melyek a legközelebbi állomások ide: Jarková 24?

  A legközelebbi állomások ide: Jarková 24ezek:

  • Námestie Svätého Jakuba is 204 méter away, 3 min walk.
  További részletek...
 • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Jarková 24 környékén?

  Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Jarková 24 környékén: 45.

  További részletek...
A(z) Presov legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Jarková 24 Veľký Šariš városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Jarková 24 in Veľký Šariš, Szlovákia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Jarková 24 lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Jarková 24 valós időben.

Jarková 24 helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Námestie Svätého Jakuba.

Jarková 24 -hoz eljuthatsz Autóbusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 45

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Jarková 24 felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Jarková 24-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Veľký Šariš város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Jarková 24, Veľký Šariš

Legközelebbi állomások Jarková 24 célhoz Veľký Šariš városban

Autóbusz állomások vannak legközelebb az úticélodhoz: Jarková 24 itt: Veľký Šariš

Könnyebb a Jarková 24 elérése az alkalmazással!