Menetrend ide: Kika itt: Budapest Autóbusz vagy Villamos-al?

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Kérdések és Válaszok

Melyek a legközelebbi állomások ide: Kika?

A legközelebbi állomások ide: Kikaezek:

  • Soroksár, Auchan Áruház is 372 méter away, 6 min walk.
  • Soroksár, Ikea Áruház is 567 méter away, 8 min walk.

Mely Autóbuszjáratok állnak meg Kika környékén?

Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Kika környékén: 123, 54, 55.

A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 3000+ várost támogatunk, több mint 96 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Tömegközlekedés ide: Kika Budapest városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Kika in Budapest, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Kika lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Kika valós időben.

Kika helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Soroksár; Soroksár.

Kika -hoz eljuthatsz Autóbusz vagy Villamos tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 123, 54, 55

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Kika felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Kika-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 680 millió felhasználó többek között Budapest város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Kika, Budapest
Könnyebb a Kika elérése az alkalmazással!