Ugrás a fő témára

Menetrend ide: LACRIMA s.r.o. - Očná Ambulancia itt: Prešov Autóbusz-al?

Kérdések és Válaszok

 • Melyek a legközelebbi állomások ide: LACRIMA s.r.o. - Očná Ambulancia?

  A legközelebbi állomások ide: LACRIMA s.r.o. - Očná Ambulanciaezek:

  • Vyšné Lúky is 412 méter away, 6 min walk.
  • Jurkovičova is 457 méter away, 6 min walk.
  • L.Novomeského is 626 méter away, 9 min walk.
  További részletek...
 • Mely Autóbuszjáratok állnak meg LACRIMA s.r.o. - Očná Ambulancia környékén?

  Ezen Autóbuszjáratok állnak meg LACRIMA s.r.o. - Očná Ambulancia környékén: 32, 8.

  További részletek...
A(z) Presov legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: LACRIMA s.r.o. - Očná Ambulancia Prešov városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: LACRIMA s.r.o. - Očná Ambulancia in Prešov, Szlovákia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: LACRIMA s.r.o. - Očná Ambulancia lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: LACRIMA s.r.o. - Očná Ambulancia valós időben.

LACRIMA s.r.o. - Očná Ambulancia helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Vyšné Lúky; Jurkovičova; L.Novomeského.

LACRIMA s.r.o. - Očná Ambulancia -hoz eljuthatsz Autóbusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 32, 8

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor LACRIMA s.r.o. - Očná Ambulancia felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

LACRIMA s.r.o. - Očná Ambulancia-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Prešov város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

LACRIMA s.r.o. - Očná Ambulancia, Prešov
Könnyebb a LACRIMA s.r.o. - Očná Ambulancia elérése az alkalmazással!