Menetrend ide: Lotte Mart itt: Ho Chi Minh Autóbusz-al?

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Útvonalakt ide Lotte Mart (Ho Chi Minh) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Lotte Mart

Kérdések és Válaszok

Melyek a legközelebbi állomások ide: Lotte Mart?

A legközelebbi állomások ide: Lotte Martezek:

  • Siêu Thị Lotte is 162 méter away, 3 min walk.
  • Lotte Mark is 367 méter away, 5 min walk.

Mely Autóbuszjáratok állnak meg Lotte Mart környékén?

Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Lotte Mart környékén: 140, 72.

A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 3000+ várost támogatunk, több mint 96 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Tömegközlekedés ide: Lotte Mart Ho Chi Minh városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Lotte Mart in Ho Chi Minh, Vietnámia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Lotte Mart lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Lotte Mart valós időben.

Lotte Mart helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Siêu Thị Lotte; Lotte Mark.

Lotte Mart -hoz eljuthatsz Autóbusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 140, 72

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Lotte Mart felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Lotte Mart-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 680 millió felhasználó többek között Ho Chi Minh város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Lotte Mart
Könnyebb a Lotte Mart elérése az alkalmazással!