Ugrás a fő témára

Menetrend ide: M.R.Stefanik Airport Bratislava (BTS) (Aéroport M. R. Stefanik Bratislava) itt: Bratislava Ii Autóbusz, Villamos vagy Trolibusz-al?

Útvonalakt ide M.R.Stefanik Airport Bratislava (BTS) (Aéroport M. R. Stefanik Bratislava) (Bratislava Ii) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: M.R.Stefanik Airport Bratislava (BTS) (Aéroport M. R. Stefanik Bratislava)

Kérdések és Válaszok

 • Melyek a legközelebbi állomások ide: M.R.Stefanik Airport Bratislava (BTS) (Aéroport M. R. Stefanik Bratislava)?

  A legközelebbi állomások ide: M.R.Stefanik Airport Bratislava (BTS) (Aéroport M. R. Stefanik Bratislava)ezek:

  • Letisko / Airport is 45 méter away, 1 min walk.
  • Fafruny (X) is 895 méter away, 12 min walk.
  További részletek...
 • Mely Autóbuszjáratok állnak meg M.R.Stefanik Airport Bratislava (BTS) (Aéroport M. R. Stefanik Bratislava) környékén?

  Ezen Autóbuszjáratok állnak meg M.R.Stefanik Airport Bratislava (BTS) (Aéroport M. R. Stefanik Bratislava) környékén: 61, 96.

  További részletek...
A(z) Bratislava legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: M.R.Stefanik Airport Bratislava (BTS) (Aéroport M. R. Stefanik Bratislava) Bratislava Ii városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: M.R.Stefanik Airport Bratislava (BTS) (Aéroport M. R. Stefanik Bratislava) in Bratislava Ii, Szlovákia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: M.R.Stefanik Airport Bratislava (BTS) (Aéroport M. R. Stefanik Bratislava) lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: M.R.Stefanik Airport Bratislava (BTS) (Aéroport M. R. Stefanik Bratislava) valós időben.

M.R.Stefanik Airport Bratislava (BTS) (Aéroport M. R. Stefanik Bratislava) helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Letisko / Airport; Fafruny (X).

M.R.Stefanik Airport Bratislava (BTS) (Aéroport M. R. Stefanik Bratislava) -hoz eljuthatsz Autóbusz, Villamos vagy Trolibusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 61, 96

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor M.R.Stefanik Airport Bratislava (BTS) (Aéroport M. R. Stefanik Bratislava) felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

M.R.Stefanik Airport Bratislava (BTS) (Aéroport M. R. Stefanik Bratislava)-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Bratislava Ii város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

M.R.Stefanik Airport Bratislava (BTS) (Aéroport M. R. Stefanik Bratislava), Bratislava Ii

Legközelebbi állomások M.R.Stefanik Airport Bratislava (BTS) (Aéroport M. R. Stefanik Bratislava) célhoz Bratislava Ii városban

Könnyebb a M.R.Stefanik Airport Bratislava (BTS) (Aéroport M.… elérése az alkalmazással!