Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Marianka itt: Bratislava Autóbusz vagy Trolibusz-al?

Útvonalakt ide Marianka (Bratislava) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Marianka

  • Autóbusz Autóbusz: 37

Hogyan érhető el Marianka a Autóbusz járattal?

Kattintson a Autóbusz útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Kérdések és Válaszok

  • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Marianka környékén?

    Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Marianka környékén: 37.

    További részletek...
A(z) Bratislava legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Tömegközlekedés ide: Marianka Bratislava városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Marianka in Bratislava, Szlovákia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Marianka lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Marianka valós időben.

Marianka -hoz eljuthatsz Autóbusz vagy Trolibusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 37

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Marianka felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Marianka-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Bratislava város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Marianka
Marianka Marianka is a village and municipality in western Slovakia in Malacky District in the Bratislava region, in the foothills of the Little Carpathians. The village is the oldest pilgrimage site in Slovakia and the first pilgrimage site dedicated to Virgin Mary in the area of former Hungarian Kingdom. It used to be as famous as the well known Mariazell in Austria and the Polish pilgrimage place Częstochowa. The communist regime between years 1948-1989 suppressed all religious activity and the village as a pilgrimage site was planned for demise, however the village survived.
Menetrendek Marianka tömegközlekedéssel
A kép szerzői jog alá eshet. További információ a Wikipédián található
Könnyebb a Marianka elérése az alkalmazással!