Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Ministerstvo Dopravy, Výstavby A Regionálneho Rozvoja Sr itt: Bratislava Autóbusz, Villamos vagy Vasút-al?

Útvonalakt ide Ministerstvo Dopravy, Výstavby A Regionálneho Rozvoja Sr (Bratislava) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Ministerstvo Dopravy, Výstavby A Regionálneho Rozvoja Sr

Hogyan érhető el Ministerstvo Dopravy, Výstavby A Regionálneho Rozvoja Sr a Vasút járattal?

Kattintson a Vasút útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Kérdések és Válaszok

 • Melyek a legközelebbi állomások ide: Ministerstvo Dopravy, Výstavby A Regionálneho Rozvoja Sr?

  A legközelebbi állomások ide: Ministerstvo Dopravy, Výstavby A Regionálneho Rozvoja Srezek:

  • Stu is 100 méter away, 2 min walk.
  • Úrad Vlády Sr is 184 méter away, 3 min walk.
  • Nám. Franza Liszta is 521 méter away, 8 min walk.
  • Hodžovo Nám. is 665 méter away, 10 min walk.
  • Hlavná Stanica is 705 méter away, 10 min walk.
  • Račianske Mýto is 718 méter away, 10 min walk.
  • Žabotova (X) is 907 méter away, 13 min walk.
  További részletek...
 • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Ministerstvo Dopravy, Výstavby A Regionálneho Rozvoja Sr környékén?

  Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Ministerstvo Dopravy, Výstavby A Regionálneho Rozvoja Sr környékén: 21, 39, 61, 63, 93, 94.

  További részletek...
 • Mely Vasútjáratok állnak meg Ministerstvo Dopravy, Výstavby A Regionálneho Rozvoja Sr környékén?

  Ezen Vasútjáratok állnak meg Ministerstvo Dopravy, Výstavby A Regionálneho Rozvoja Sr környékén: S50.

  További részletek...
 • Mely Villamosjáratok állnak meg Ministerstvo Dopravy, Výstavby A Regionálneho Rozvoja Sr környékén?

  Ezen Villamosjáratok állnak meg Ministerstvo Dopravy, Výstavby A Regionálneho Rozvoja Sr környékén: 7.

  További részletek...
A(z) Bratislava legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Tömegközlekedés ide: Ministerstvo Dopravy, Výstavby A Regionálneho Rozvoja Sr Bratislava városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Ministerstvo Dopravy, Výstavby A Regionálneho Rozvoja Sr in Bratislava, Szlovákia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Ministerstvo Dopravy, Výstavby A Regionálneho Rozvoja Sr lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Ministerstvo Dopravy, Výstavby A Regionálneho Rozvoja Sr valós időben.

Ministerstvo Dopravy, Výstavby A Regionálneho Rozvoja Sr helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Stu; Úrad Vlády Sr; Nám. Franza Liszta; Hodžovo Nám.; Hlavná Stanica; Račianske Mýto; Žabotova (X).

Ministerstvo Dopravy, Výstavby A Regionálneho Rozvoja Sr -hoz eljuthatsz Autóbusz, Villamos vagy Vasút tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 21, 39, 61, 63, 93, 94 Vasút: S50 Villamos: 7

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Ministerstvo Dopravy, Výstavby A Regionálneho Rozvoja Sr felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Ministerstvo Dopravy, Výstavby A Regionálneho Rozvoja Sr-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Bratislava város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Ministerstvo Dopravy, Výstavby A Regionálneho Rozvoja Sr
Ministerstvo Dopravy, Výstavby A Regionálneho Rozvoja Sr Ministerstvo dopravy a výstavby Slovenskej republiky je jedno z ministerstiev Slovenska. Sídli v Administratívnej budove spojov v Bratislave. Ministerstvo viackrát zmenilo názov a upravilo svoju pôsobnosť. Zákonom č. 298/1991 Z. z. bolo zriadené ako Ministerstvo dopravy a spojov Slovenskej republiky, zákonom č. 453/1992 Z. z. bolo premenované na Ministerstvo dopravy, spojov a verejných prác Slovenskej republiky, zákonom č. 74/1995 Z.z. bolo premenované na Ministerstvo dopravy, pôšt a telekomunikácií Slovenskej republiky. V zmysle zákona č 403/2010 Z.z., ktorým sa upravili kompetencie jednotlivých rezortov, s platnosťou od 1. novembra 2010 už s novým názvom Ministerstvo dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR, prevzalo na seba kompetencie zrušeného Ministerstva výstavby SR, zároveň sa stalo určujúcim pre politiku cestovného ruchu a regionálneho rozvoja. V súlade s týmto zákonom ministerstvo prebralo od 1. januára 2011 kompetencie centrálneho riadiaceho orgánu pre fondy Európskej únie, ktoré bolo do 31. decembra 2010 v správe Úradu vlády. V súvislosti s presunom agendy regionálneho rozvoja pod Úrad vlády SR sa 1. januára 2017 zmenil názov ministerstva na Ministerstvo dopravy a výstavby Slovenskej republiky. Ministerstvo dopravy a výstavby v minulosti riadilo Operačný program Doprava.
Menetrendek Ministerstvo Dopravy, Výstavby A Regionálneho Rozvoja Sr tömegközlekedéssel
A kép szerzői jog alá eshet. További információ a Wikipédián található
Könnyebb a Ministerstvo Dopravy, Výstavby A Regionálneho Rozv… elérése az alkalmazással!