Menetrend ide: Montágh Imre Általános Iskola, Óvoda És Készségfejlesztő Speciális Szakiskola itt: Budapest Autóbusz, Metró vagy Villamos-al?

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Útvonalakt ide Montágh Imre Általános Iskola, Óvoda És Készségfejlesztő Speciális Szakiskola (Budapest) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Montágh Imre Általános Iskola, Óvoda És Készségfejlesztő Speciális Szakiskola

 • Autóbusz
  Autóbusz
 • Metró
  Metró
 • Villamos
  Villamos

Hogyan érhető el Montágh Imre Általános Iskola, Óvoda És Készségfejlesztő Speciális Szakiskola a Autóbusz járattal?

Kattintson a Autóbusz útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Innen: Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Művészeti Múzeum, Budapest 44 perc
Autóbusz - 105
105
Autóbusz - 7
7
Innen: Cinkotai Tájház, Budapest 85 perc
Séta
Autóbusz - 46
46
Autóbusz - 7
7
Innen: Holokauszt Emlékközpont, Budapest 30 perc
Séta
Autóbusz - 212
212
Autóbusz - 213
213
Innen: Bartók Béla Ház, Budapest 82 perc
Autóbusz - 168E
168E
Autóbusz - 32
32
Autóbusz - 7
7
Innen: Keleti Pályaudvar, Budapest 32 perc
Autóbusz - 7
7

Hogyan érhető el Montágh Imre Általános Iskola, Óvoda És Készségfejlesztő Speciális Szakiskola a Metró járattal?

Kattintson a Metró útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Innen: Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Művészeti Múzeum, Budapest 42 perc
Metró - M1
Metró - M1
Metró - M3
Metró - M3
Metró - M4
Metró - M4
Séta
Innen: Holokauszt Emlékközpont, Budapest 40 perc
Séta
Metró - M3
Metró - M3
Metró - M4
Metró - M4
Séta
Innen: Keleti Pályaudvar, Budapest 38 perc
Metró - M4
Metró - M4
Séta

Kérdések és Válaszok

Melyek a legközelebbi állomások ide: Montágh Imre Általános Iskola, Óvoda És Készségfejlesztő Speciális Szakiskola?

A legközelebbi állomások ide: Montágh Imre Általános Iskola, Óvoda És Készségfejlesztő Speciális Szakiskolaezek:

 • Csurgói Út is 214 méter away, 3 min walk.
 • Andor Utca is 459 méter away, 7 min walk.
 • Albertfalva Kitérő is 467 méter away, 7 min walk.
 • Bornemissza Tér is 484 méter away, 7 min walk.
 • Pajkos Utca is 560 méter away, 8 min walk.

Mely Autóbuszjáratok állnak meg Montágh Imre Általános Iskola, Óvoda És Készségfejlesztő Speciális Szakiskola környékén?

Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Montágh Imre Általános Iskola, Óvoda És Készségfejlesztő Speciális Szakiskola környékén: Autóbusz - 213, Autóbusz - 7.

Mely Metrójáratok állnak meg Montágh Imre Általános Iskola, Óvoda És Készségfejlesztő Speciális Szakiskola környékén?

Ezen Metrójáratok állnak meg Montágh Imre Általános Iskola, Óvoda És Készségfejlesztő Speciális Szakiskola környékén: Metró - M4.

Mely Villamosjáratok állnak meg Montágh Imre Általános Iskola, Óvoda És Készségfejlesztő Speciális Szakiskola környékén?

Ezen Villamosjáratok állnak meg Montágh Imre Általános Iskola, Óvoda És Készségfejlesztő Speciális Szakiskola környékén: Villamos - 47.

A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 3000+ várost támogatunk, több mint 96 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Tömegközlekedés ide: Montágh Imre Általános Iskola, Óvoda És Készségfejlesztő Speciális Szakiskola Budapest városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Montágh Imre Általános Iskola, Óvoda És Készségfejlesztő Speciális Szakiskola in Budapest, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Montágh Imre Általános Iskola, Óvoda És Készségfejlesztő Speciális Szakiskola lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Montágh Imre Általános Iskola, Óvoda És Készségfejlesztő Speciális Szakiskola valós időben.

Montágh Imre Általános Iskola, Óvoda És Készségfejlesztő Speciális Szakiskola helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Csurgói Út; Andor Utca; Albertfalva Kitérő; Bornemissza Tér; Pajkos Utca.

Montágh Imre Általános Iskola, Óvoda És Készségfejlesztő Speciális Szakiskola -hoz eljuthatsz Autóbusz, Metró vagy Villamos tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: Autóbusz - 213, Autóbusz - 7 Metró: Metró - M4 Villamos: Villamos - 47

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Montágh Imre Általános Iskola, Óvoda És Készségfejlesztő Speciális Szakiskola felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Montágh Imre Általános Iskola, Óvoda És Készségfejlesztő Speciális Szakiskola-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 680 millió felhasználó többek között Budapest város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Montágh Imre Általános Iskola, Óvoda És Készségfejlesztő Speciális Szakiskola, Budapest
Könnyebb a Montágh Imre Általános Iskola, Óvoda És Készségfej… elérése az alkalmazással!