Ugrás a fő témára

Menetrend ide: OMV (bemenő) itt: Miskolci Autóbusz vagy Villamos-al?

Kérdések és Válaszok

 • Melyek a legközelebbi állomások ide: OMV (bemenő)?

  A legközelebbi állomások ide: OMV (bemenő)ezek:

  • Tapolcai Elágazás is 112 méter away, 2 min walk.
  • Petneházy Bérházak is 351 méter away, 5 min walk.
  • Középszer Utca / Iskola is 577 méter away, 8 min walk.
  További részletek...
 • Mely Autóbuszjáratok állnak meg OMV (bemenő) környékén?

  Ezen Autóbuszjáratok állnak meg OMV (bemenő) környékén: 12, 14, 2, 34, 44.

  További részletek...
A(z) Miskolc legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: OMV (bemenő) Miskolci városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: OMV (bemenő) in Miskolci, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: OMV (bemenő) lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: OMV (bemenő) valós időben.

OMV (bemenő) helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Tapolcai Elágazás; Petneházy Bérházak; Középszer Utca / Iskola.

OMV (bemenő) -hoz eljuthatsz Autóbusz vagy Villamos tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 12, 14, 2, 34, 44

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor OMV (bemenő) felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

OMV (bemenő)-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Miskolci város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

OMV (bemenő), Miskolci
Könnyebb a OMV (bemenő) elérése az alkalmazással!