Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Obvodný úrad v Prešove itt: Prešov Autóbusz-al?

Kérdések és Válaszok

 • Melyek a legközelebbi állomások ide: Obvodný úrad v Prešove?

  A legközelebbi állomások ide: Obvodný úrad v Prešoveezek:

  • Vajanského is 257 méter away, 4 min walk.
  • Trojica is 258 méter away, 4 min walk.
  • Duklianska is 267 méter away, 4 min walk.
  • Dilongova is 752 méter away, 10 min walk.
  További részletek...
 • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Obvodný úrad v Prešove környékén?

  Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Obvodný úrad v Prešove környékén: 14, 21, 22, 28, 45, 8.

  További részletek...
A(z) Presov legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Obvodný úrad v Prešove Prešov városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Obvodný úrad v Prešove in Prešov, Szlovákia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Obvodný úrad v Prešove lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Obvodný úrad v Prešove valós időben.

Obvodný úrad v Prešove helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Vajanského; Trojica; Duklianska; Dilongova.

Obvodný úrad v Prešove -hoz eljuthatsz Autóbusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 14, 21, 22, 28, 45, 8

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Obvodný úrad v Prešove felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Obvodný úrad v Prešove-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Prešov város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Obvodný úrad v Prešove, Prešov
Könnyebb a Obvodný úrad v Prešove elérése az alkalmazással!